Rolson

 

infolinka: +421 948 90 85 85
email: info@rolson.sk

 logo rolson

  TIENIACA TECHNIKA

infolinka: +421 948 90 85 85
email: info@rolson.sk

 

Vonkajšie hliníkové rolety

Ak potrebujete kvalitné zatemnenie spolu s utlmením hluku a zvýšenou ochranou majetku, predokenné hliníkové rolety sú vhodnou voľbou. Ponúkame predokenné rolety, ktoré sú vhodné do prekladov. Klasické vonkajšie hliníkové rolety, ktoré je možné použiť do hotových stavieb. Model hliníkovej rolety možno doplniť o integrovanú sieť proti hmyzu.

Všetky modely vonkajších hliníkových roliet ponúkajú kvalitné zatienenie, termoreguláciu, zníženie hluku a zvýšenú ochranu pred zlými poveternostnými podmienkami. Sú dostupné v rôznych farebných odtieňoch.

Ak potrebujete kvalitné zatemnenie spolu s utlmením hluku a zvýšenou ochranou majetku, predokenné hliníkové rolety sú vhodnou voľbou. Ponúkame predokenné rolety, ktoré sú vhodné do prekladov. Klasické vonkajšie hliníkové rolety, ktoré je možné použiť do hotových stavieb. Model hliníkovej rolety možno doplniť o integrovanú sieť proti hmyzu. Všetky modely vonkajších hliníkových roliet ponúkajú kvalitné zatienenie, termoreguláciu, zníženie hluku a zvýšenú ochranu pred zlými poveternostnými podmienkami. Sú dostupné v rôznych farebných odtieňoch.